Villento NEW SEO Links don't work

Discussion in 'Villento Affiliates' started by Guard Dog, Feb 28, 2009.

  1.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Messages:
    7,728
    Likes Received:
    1,154
    Joined:
    Dec 13, 2006
    Villento has a new style link... not sure how long they have had them at this point, but they are NOT working.

    Here is the style of the 'new link'... you can see it was done purely for their own SEO purposes. However - I think they should concentrate more on WORKING links than SEO.

    Code:
    Villento Las Vegas
    The addition is /online-casino/ in the url.

    Note: If you use this banner you will get the following screen:

    Code:
    [FONT=Arial][SIZE=2]Microsoft VBScript runtime [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]error '800a000d'[/SIZE][/FONT] 
     [FONT=Arial][SIZE=2]Type mismatch: '[string: "va062811_aff_b000337"]'[/SIZE][/FONT] 
     [FONT=Arial][SIZE=2]/online-casino/index_en.asp[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2], line 7[/SIZE][/FONT] 
    

    Is anyone else seeing the same problem? The old links work fine, BTW, and I was pointed to this issue by another affiliate by PM.

    I will talk to Villento about this, but hopefully they will respond in this thread to the issue.
     
  2.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Messages:
    7,728
    Likes Received:
    1,154
    Joined:
    Dec 13, 2006
    One thing to not is that if you remove this portion:

    /online-casino/index_en.asp

    like you see below:

    Code:
    http://www.villento.com/?btag=va062811_aff_b000337_28022009_64845_ATS

    The link works normally... so, basically, their new page (index_en.asp) doesn't know what to do with the tracker.
     
  3.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Messages:
    7,728
    Likes Received:
    1,154
    Joined:
    Dec 13, 2006
    The URLS are apparently working now.... However, I can't tell if the affiliate ID is persisting :( If you check out the links above you will notice quite a bit of difference in how the SEO'd URL works compared to the normal one we've always had before.

    The AffID stays in the URL on the original.... and on the SEO'd URL, it goes away. Looks to me like something isn't working - maybe someone else can check sessions for me? Because cookies don't seem to be holding an affid.
     

Share This Page