Images in Posts

Discussion in 'Report Forum Issues' started by DaftDog, Nov 7, 2017.

  1.  
    DaftDog

    DaftDog Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    301
    Likes Received:
    161
    Joined:
    May 15, 2007
    I've just noticed that the "Image" function does not work. The pop-up asks for the image url but it doesn't place it in the post.
     
  2.  
    AussieDave

    AussieDave 17 years & still going!

    Messages:
    2,934
    Likes Received:
    1,453
    Joined:
    Nov 28, 2013
    Was working the other day. Add YouTube videos, I can't get those to embed, no matter what I do.

    Is it possible that the image is protected from hotlinking? If that's the case, then the image will never display ;)
     
  3.  
    DaftDog

    DaftDog Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    301
    Likes Received:
    161
    Joined:
    May 15, 2007
    Can insert [​IMG]

    But not an image from another domain. Tried a Google image as well. Just get short-code and no image.

    @AussieDave could you try post a test image?
     
  4.  
    CL-Ed

    CL-Ed Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Oct 9, 2017
    Are you trying to post an image using a non SSL encrypted URL? If so most browsers will block it from display. Its best to copy and serve on your own domain rather than hotlink if that is the case.

    I tried hotlinking from a SSL domain and it worked ok in the comment box but it won't let me post it with an error saying I'm not permitted to post links (even though there is no link in the post).
     
  5.  
    AussieDave

    AussieDave 17 years & still going!

    Messages:
    2,934
    Likes Received:
    1,453
    Joined:
    Nov 28, 2013
    I managed to post this image (from a non SSL url), using FireFox Quantum (next Gen FF browser).
    https://www.affiliateguarddog.com/community/threads/buffalo-partners-back-with-hacker.11194/

    Code:
    <img src="proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.dodgyonlinecasinohistory.net%2Fimg%2Fbuffalo-partners-hacker.jpg&amp;hash=c312b797b54988fbc00e0de172c1fec7" class="bbCodeImage LbImage" alt="[&#x200B;IMG]" data-url="http://www.dodgyonlinecasinohistory.net/img/buffalo-partners-hacker.jpg" />
    
    Have also posted images from non SSL using Chrome (always latest version), and those worked here too.
     
  6.  
    CL-Ed

    CL-Ed Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Oct 9, 2017
    Looks like the forum uses a proxy script to make it load from this domain and avoid mixed content issues then. Oh well, it was just a hunch...
     

Share This Page