Forum Functionality

Discussion in 'General Casino Affiliate Area' started by Webzcas, Aug 2, 2010.

  1.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    The AGD Forums are now back up and running. However, should you encounter any issues, please post them in this thread.
     
  2.  
    6digits

    6digits Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 9, 2010
    Tags issue

    Hi there

    When ever I try to post it always asks me to add tags.

    I do this, however, it never is accepted.

    Am I doing something wrong?
    :eek:
     
  3.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Any chance of posting a screenshot of the message you are getting?
     
  4.  
    6digits

    6digits Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 9, 2010
    Dont know how to add a screenshot in the forum mailer
     
  5.  
    greek39

    greek39 Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    test* test*<php?
     
  6.  
    greek39

    greek39 Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    Appears to be working fine for me anyway. A little slow at "submit reply" but this is normal.

    Insert


    One quick question though. What ever happened to the notification whose online function. I see no one not even myself?

    greek39</php?>
     
    Last edited: Aug 2, 2010
  7.  
    wagerjunction

    wagerjunction Affiliate Program Representative

    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2009
  8.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    I've currently disabled this, while looking into it. You should now be able to post a new thread.

    Everything was stripped back when working on the forum to find the cause of the forum grinding to a halt. I'll activate this now.
     
  9.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Forum Search Facility:

    I am having to rebuild the search index, this may slow things down for a couple of minutes.
     
  10.  
    TheGamblingGuru

    TheGamblingGuru Turning Over Stones

    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jan 23, 2009
    You Da Man Dave! :cool:
    ____
    ____
     
  11.  
    wagerjunction

    wagerjunction Affiliate Program Representative

    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2009
    Hi, regarding the tag issue, the tag box area has now dissapeared, but I still get the error of having to add a tag in order to make a new thread.
     
  12.  
    Bonus Paradise

    Bonus Paradise Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    733
    Likes Received:
    99
    Joined:
    Mar 30, 2008
    Just tried to post new thread 2 minutes ago
    Got the tag message, added tags and still got the same tag message again.
     
  13.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Can you try again now. :)
     
  14.  
    Bonus Paradise

    Bonus Paradise Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    733
    Likes Received:
    99
    Joined:
    Mar 30, 2008
    I have added rewardsaffiliates via Neteller to the payment calendar today August 4th but it does not show up in the Recent Affiliate Payments on top of the forum.
    I remember before this showed up always immediatly.

    Does it take some time now?
     
  15.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
  16.  
    KasinoKing

    KasinoKing Player turned affiliate.

    Messages:
    2,561
    Likes Received:
    785
    Joined:
    Aug 10, 2009
    I've just noticed that uploaded attachment Jpegs are not displaying in anyone's posts.

    Can this be fixed?

    Also!
    Can the time allowed for editing posts before the "Reason for Editing" message appears be extended to 10 - 15 minutes please?
    It seems to be zero (or close to it) now.
    With nearly every post I make I read it after posting & realise I've spelled something wrong or whatever & need to change it... :emoticon-0111-blush

    KK
     
    Last edited: Aug 12, 2010
  17.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Testing. Uploaded attachment.
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 13, 2010
  18.  
    Engineer

    Engineer Super Moderator

    Messages:
    2,443
    Likes Received:
    200
    Joined:
    Dec 14, 2006
    testing here..
     
  19.  
    Engineer

    Engineer Super Moderator

    Messages:
    2,443
    Likes Received:
    200
    Joined:
    Dec 14, 2006
    testing again....
     
  20.  
    Webzcas

    Webzcas Affiliate Guard Dog Member

    Messages:
    392
    Likes Received:
    167
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Testing quick reply.
     

Share This Page