AGD Member Websites

Discussion in 'AGD Member Websites' started by Guard Dog, May 31, 2012.

  1.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    May 31, 2012
    The AGD Member Websites section is open! I have currently allowed everyone to place their websites into the system (as I have set the required monthly post count to 0). This will change next month to be sure our active members get the most benefit from the system.

    You can currently see how to get to the member website system here:

    mywebsites.png

    By selecting 'My Websites, you will be able to manage your websites in the system. This link is in your Profile Panel under the LINKS section.


    agdwebsites.png

    In the upper right header, there is an 'AGD Websites' link that will take you to the homepage of the AGD Member Websites section of the forums. Here you will see the websites from the MOST ACTIVE members of the forum.. If you are one of those, you will have immediate SEO benefit :)

    The full instructable can be seen here: AGD Member Websites - Instructable

    Example of one of my websites and it's Website Profile Page: New Casino Bonuses



    Enjoy! And please let me know in this thread if you have any issues.


    Andy
     
    Last edited: May 31, 2012
  2.  
    KasinoKing

    KasinoKing Player turned affiliate.

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    768
    Jun 1, 2012
    Is that one of your REAL websites?
    Only the last casino listed is Go Wild... and you say it is an RTG with USA players accepted! :eek:

    Thanks for adding this feature!
    KK
     
  3.  
    mattsgame

    mattsgame Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    5
    Jun 1, 2012
    I don't post much but read a lot, just wanted to test the waters and you may see me as a frequent :p

    It seems to be still set to higher than 0 mate. When I click on it I get this message "This user is not active enough to have websites listed."
     
    Last edited: Jun 1, 2012
  4.  
    alin04

    alin04 Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    8
    Jun 1, 2012
    The same problem with me.I get:this user is not active enough to have websites listed!
     
  5.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    Jun 1, 2012
    ok, let me look into it... sorry for that!
     
  6.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    Jun 1, 2012
    This is fixed for now. That was the required post count to START using the system. I didn't want it set too low or spammers would use the system.
     
  7.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    Jun 1, 2012

    Hey!!!!! I update my sites just like you do.... irregularly ;) But - honestly don't know why it says that. I'll have to fix.
     
  8.  
    CaseyM

    CaseyM Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    874
    Likes Received:
    117
  9.  
    mattsgame

    mattsgame Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    5
    Jun 2, 2012
    Thank you, this feature looks very nifty.. playing around a bit now :emoticon-0148-yes:.
     
  10.  
    KasinoKing

    KasinoKing Player turned affiliate.

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    768
    Jun 2, 2012
    Well, not surprisingly this feature is beyond my tiny brain's capabilities! :eek:
    I can't even get my logo to upload - it just says "invalid format"...?

    Any chance of a complete HTML thickie's guide on how to do it?

    KK
     
  11.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    Jun 2, 2012
    Too funny. :) What format are you loading? Should accept a wide variety of images... png, jpg, gif, etc.

    HTML for 'thickie's... that might take me some time!
     
  12.  
    slotplayer

    slotplayer Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    260
    Jun 2, 2012
    nice feature - thanks.

    I got the logo to upload ok. When I tried to edit the logo it allowed selecting a new logo file but didn't update the logo. I did a page refresh as well.
    I could only do it by 'editing the page' and uploading a new logo.
     
  13.  
    KasinoKing

    KasinoKing Player turned affiliate.

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    768
    Jun 2, 2012
    Actually, it's a BMAP image - I guess I need to change it to png...
    Will give that a try...
    {Edit} That worked! ;)

    What exactly am I supposed to type in the "Website profile" box?
    A URL, or raw HTML code?

    One other thing - once you've finished editing there's no obvious way to get back to the main forum - I had to do it by clicking on the "Today's Posts" tab at the side.

    KK
     
    Last edited: Jun 2, 2012
  14.  
    mattsgame

    mattsgame Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    5
    Jun 3, 2012
    Using just a url in the website profile will do just that, add a url. But since you have side bars and main content boxes to add links (rss or Url etc), its better to use raw html impo and make it look a little "fancier" as AGD has done with bonus farm and I tried to do on mine.

    I agree its a bit of pain trying to get back the forums also.
    Cheers Matt
     
  15.  
    Guard Dog

    Guard Dog Guard Dog Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    7,721
    Likes Received:
    1,131
    Jun 3, 2012
    I'm not sure what you mean by it's a pain to go back to the forums? I click on the 'Guard Dog Logo' and that always takes me back to the forums homepage. Maybe I'm the only one who knows it does this? :) I'll bet I am.... I'm so used to hitting that to get to the forums I never really thought that nobody else knew about it.
     
  16.  
    mattsgame

    mattsgame Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    5
    Jun 3, 2012
    Clicking the logo didn't even register with me.. but it seems I may not be the only one!!
     
  17.  
    bonustreak

    bonustreak Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    3,886
    Likes Received:
    344
  18.  
    WCD Admin

    WCD Admin Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    1,160
    Likes Received:
    96
    Jun 3, 2012
    Yep agree with that! Thanks Andy! I think this one scored you some new visitors, participants and provides something for members. Great work. Can't wait till I actually have time to play.
     
  19.  
    slotplayer

    slotplayer Affiliate Guard Dog Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    260
    Jun 3, 2012
    I use the logo all the time on any site I'm on when I can't seem to get back to where I want.
    Your logo should be linked to your home page.
     
  20.  
    TheGamblingGuru

    TheGamblingGuru Turning Over Stones

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    21
    Jun 3, 2012
    This is a great addition to the site Andy, unlike anything the other affiliate forums offer their members! Thanks for adding this cool feature and allowing your membership here to feature their sites, just added one of mine today! Check it out HERE

    ____
    ____
     

Share This Page